Blogspot.blogspot Travel to flavors

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ..

  • 500 γρ. χωρίς τα πράσινα φύλλα τους παντζάρια,
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • ξίδι όσο σας αρέσει

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα παντζάρια από το προηγούμενο βράδυ σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα ξεφλουδίζετε, τα κόβετε σε κύβους και τα βάζετε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Τα σκεπάζετε με μεμβράνη και τα αφήνετε στο ψυγείο.
  2. Όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος, χτυπάτε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο με το ξίδι, το σόρδο και το μισό δυόσμο και περιχύνετα τα παντζάρια. Προσθέτετε τα καρύδια και τον υπόλοιπο δυόσμο, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου